Oppassen op 4 honden ^^

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

Goedemorgen allemaal,

 

Ik heb over een klein maandje twee logeetjes voor twee weekjes... dit betekend dus twee weken lang op 4 grote honden passen!  Ik kijk er erg naar uit want het lijkt me echt enorm gezellig, heeft iemand misschien tips hoe je dit goed kan aanpakken en tips eventueel hoe dit te doen met uitlaten.

Zijn dan twee husky's en twee herders. Leeftijden: teef 7 jaar, reu 1 jaar, reu 6 maanden en reu 4,5 maanden.

 

honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Geen tips want ik heb enkel 2 kleine honden. Maar ik wil je wel alvast heel veel plezier wensen. We zien de foto's wel verschijnen;-)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Kennen de honden elkaar al? Indien niet, zou ik nu al beginnen met samen op wandel gaan, en ze de tijd en ruimte geven om elkaar te leren kennen.

Als de honden elkaar al kennen en goed overeenkomen, zal het vast goed verlopen. Hou gewoon rekening met hun karakters en voorkeuren (bijvoorbeeld een hond die op z'n rust gesteld staat, geef je ook een plaats waar ie zich even kan afzonderen van de anderen als het hem te druk wordt).

Veel plezier!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^